Covid-19

Coronavirus en onze Mondzorg?

Heeft u binnen nu en 19 januari een afspraak bij ons? Deze kan gewoon plaatsvinden omdat mondzorg door het Ministerie van Welzijn en Zorg aangemerkt is als Zorg. Wij zijn géén contactberoep.
Het uitstellen van zorg kan immers ook ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Lees er op de site van beter poetsen meer over.

Vanaf dinsdag 28 april kunnen wij weer reguliere Mondzorg verlenen aan gezonde patiënten. In aanvulling op onze bestaande hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen hanteren we extra maatregelen in verband met het Coronavirus. Zo zorgen we ervoor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk is.

Een bezoek aan onze praktijk

In aanvulling op de bestaande hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen hanteren we een aantal extra maatregelen. Dit in het belang van uw gezondheid en die van andere patiënten en ons team.

Telefonisch contact vóór uw afspraak
Voorafgaand aan uw afspraak bellen we u om een aantal vragen met u door te nemen. In dit telefoongesprek beoordelen we samen met u, of uw afspraak door kan gaan. Dit gesprek is noodzakelijk om u de juiste zorg te kunnen bieden. En zo zorgen we ervoor dat alleen gezonde en geen kwetsbare mensen naar de praktijk komen.

Om uw bezoek goed te laten verlopen vragen wij u:

  • uw tanden thuis te poetsen;
  • alleen naar de praktijk te komen;
  • niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen te komen;
  • 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent;
  • uw handen bij binnenkomst te desinfecteren.

Wanneer u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden;
  • na ieder bezoek desinfecteren wij de deurklinken als aanvulling op onze normale hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen.

Download filmpje omgaan met Corona in de tandartspraktijk

Reacties zijn gesloten.